Vleesverkoop

Kalfsvlees van eigen kalveren kopen

Het vlees komt van onze eigen kalveren. Ze groeien op in kleine groepen op een strobed. Voordat ze één jaar zijn, gaan ze vanaf ons erf rechtstreeks naar slagerij ter Weele in Oene. 

Puur en eerlijk vlees

De kalfjes worden op natuurlijke manier geboren. Ze krijgen zoveel mogelijk voer van eigen land en worden niet behandeld met antibiotica of hormonen. Het vlees is helemaal puur, alleen aan producten zoals de hamburgers, rundervinken en rollade worden kruiden toegevoegd.

Kalveren-voor-onze-eigen-vleesverkoop

In het overzicht hieronder staat welke soorten vlees we hebben.

Vleessoort Prijs per kilo (€) Verpakt per (gram)
Braadvlees 18 300
Entrecote 28 330
Gehakt 10 500
Haasbiefstuk (tournedos) 35 250
Hamburgers (per 2) 12 200
Hollandse biefstuk 18 250
Kogelbiefstuk 30 200
Lever 8 200
Leverworst 15 300
Ossenstaart (voor soep) 10 300
Poulet (voor hachee, goulash of soep) 14 300
Ribeye 30 400
Ribstuk (draadjesvlees) 18 400
Steak minute 24 250
Rosbief 18 450
Rundervinken (per 2) 14 250
Staartstuk 25 1550
Schenkel (bot met vlees) 8 varieerd
Soepbot (per 1 of 2) 1 varieerd
Stoofvlees 16 300
Sucade 25 400
Tartaar 12 220
Verse worst 12 250
Bavette 25 250
Jodenhaas 30 300
Per kilo € 1,- korting, dus € 1,- korting op 1 kilo, € 2 op 2 kilo, € 3,- op 3 kilo, etc.

Bestellen?

  1. Bepaal welke soorten vlees en hoeveel verpakkingen je wilt.
  2. Geef je bestelling door:
    • Telefonisch of Whatsapp via 06 13 744 133
    • Per mail via hagman-armhoede@hetnet.nl
  3. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de praktische zaken: Of alles nog op voorraad is (we zijn kleinschalig), de totaalprijs en wanneer je het kunt afhalen.
  4. Betalen kan met een betaalverzoek, contant of overmaken via de bank.

Omdat we kleinschalig zijn, hebben we niet altijd alles op voorraad. Maar er is meestal een goed alternatief of je kunt alvast reserveren voor de volgende keer.

Over het vlees

  • Het ras van onze melkkoeien is Holstein. Een deel wordt geïnsemineerd met een Belgische Blauwe stier. De kalfjes zijn dus een kruising hiervan.
  • De kalfjes worden op een natuurlijke manier geboren. Na 14 dagen worden ze in kleine groepen gehuisvest op stro.
  • Het voer komt zoveel mogelijk van eigen land (gras en maïs) en de kalveren worden uiteraard niet behandeld met antibiotica of hormonen.
  • De slager is Ter Weele in Oene. Voordat de dieren één jaar zijn, gaan ze vanaf ons erf rechtstreeks naar slagerij ter Weele.
  • Het vlees krijgen is in porties vacuüm verpakt, gestikkerd en diepgevroren. Doordat het jong vlees is, heeft het een korte bereidingstijd en is erg mals.