Kalfsvlees van eigen kalveren kopen
Het vlees komt van onze eigen kalveren. Ze groeien op in kleine groepen op een strobed. Voordat ze één jaar zijn, gaan ze vanaf ons erf rechtstreeks naar slagerij ter Weele in Oene.
Puur en eerlijk vlees
De kalfjes worden op natuurlijke manier geboren. Ze krijgen zoveel mogelijk voer van eigen land en worden niet behandeld met antibiotica of hormonen. Het vlees is helemaal puur, alleen aan producten zoals de hamburgers, rundervinken en rollade worden kruiden toegevoegd.

In het overzicht hieronder staat welke soorten vlees we hebben.
Vleessoort | ||
---|---|---|
Bavette | ||
Braadvlees | ||
Entrecote | ||
Gehakt | ||
Haasbiefstuk | tournedos | |
Hamburgers | per 2 | |
Hollandse biefstuk | ||
Jodenhaas | diamanthaas | |
Kogelbiefstuk | luxe biefstuk | |
Lever | ||
Leverworst | slagersleverworst | |
Ossenstaart | voor soep | |
Poulet | voor hachee, goulash of soep | |
Ribeye | ||
Ribstuk | draadjesvlees met randje vet | |
Rosbief | ||
Rundervinken | per 2 | |
Saucijsjes | per 2 | |
Shortribs | spareribs | |
Staartstuk | ||
Steak minute | ||
Schenkel |
bot met vlees (braden,stamppot, soep) |
|
Soepbot | mergpijpjes | |
Stoofvlees | mager draadjesvlees | |
Sucade | ||
Tartaar | ||
Verse worst |
Bestellen?
- Bepaal welke soorten vlees en hoeveel verpakkingen je wilt.
- Geef je bestelling door:
- Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met de praktische zaken: Of alles nog op voorraad is (we zijn kleinschalig), de totaalprijs en wanneer je het kunt afhalen.
- Betalen kan met een betaalverzoek, contant of overmaken via de bank.
Omdat we kleinschalig zijn, hebben we niet altijd alles op voorraad. Maar er is meestal een goed alternatief of je kunt alvast reserveren voor de volgende keer.
Over het vlees
- Het ras van onze melkkoeien is Holstein. Een deel wordt geïnsemineerd met een Belgische Blauwe stier. De kalfjes zijn dus een kruising hiervan.
- De kalfjes worden op een natuurlijke manier geboren. Na 14 dagen worden ze in kleine groepen gehuisvest op stro.
- Het voer komt zoveel mogelijk van eigen land (gras en maïs) en de kalveren worden uiteraard niet behandeld met antibiotica of hormonen.
- De slager is Ter Weele in Oene. Voordat de dieren één jaar zijn, gaan ze vanaf ons erf rechtstreeks naar slagerij ter Weele.
- Het vlees krijgen is in porties vacuüm verpakt, gestikkerd en diepgevroren. Doordat het jong vlees is, heeft het een korte bereidingstijd en is erg mals.






Vorige
Volgende